Vragen

Vragen over Prosolution Plus™

 

1. Hoe werkt ProSolution Plus?

2. Wat doet ProSolution Plus nog meer?

3. Hoe snel werkt het?

4. Hoe gebruik ik ProSolution Plus?

5. Is ProSolution Plus legaal?
 

Vragen over bestellen en verzending

 

6. Hoe kan ik veilig bestellen?

7. Hoe wordt er verzonden?

8. Wat zijn de verzendkosten?

9. Zijn er extra kosten?

10. Wat zijn de betaalmogelijkheden?

11. Wat houdt de bedenktermijn in?

12. Ik heb een vraag over mijn bestelling?

13. Ik heb een vraag over deze website?


 

Hoe werkt Prosolution Plus?

ProSolution Plus verlengt op spectaculaire wijze de tijd waarin je seks kan hebben doordat je meer controle krijgt op het uitstellen van het orgasme. Je stamina of uithoudingsvermogen verbetert, en je geniet onderwijl van een verhoogd libido en een sterk verbeterde potentie.

ProSolution Plus is éen van de weinige pillen waarnaar ook daadwerkelijk wetenschappelijk onderzoek werd gedaan, en de resultaten tonen zowel een significante verbetering van het gevoel van welbehagen na de seks als van de duur van de seks.

Dit voedingssupplement maakt je sterker op het vlak van zelfbeheersing en geeft je controle over het moment van klaarkomen. Hierdoor kunnen ook mannen met ernstige problemen met premature ejaculatie worden geholpen.

Wat doet ProSolution Plus nog meer?

De formule verbetert voornamelijk het genotsgevoel tijdens de seks. Het verlengt de duur van de seksuele prestaties. Door het verbeteren van het gevoel van welbehagen en het daaraan gekoppelde zelfvertrouwen krijgt de man een betere controle over het uiteindelijke moment van klaarkomen.

Gelijktijdig met een stijging in libido zal er ook een stijging in potentie plaatsvinden wat zich kenbaar maakt in het sneller en makkelijker tot stand komen van een erectie. Door de verhoogde synthese van stikstofmonoxide in het bloed zal de erectie ook langer voldoende hard blijven voor succesvolle penetratie. Elk daaruit voortkomend orgasme kan steeds langer worden uitgesteld en zal op zijn beurt ook langer duren en hierdoor als intenser worden ervaren.

De verbetering van de duur van de seks en van de intensiteit van het orgasme verklaart in grote lijnen de resultaten op het vlak van seksuele bevrediging en voldoening. Volgens onderzoek stijgt hiermee ook het tevredenheidsgevoel van de partner, en dit kan de relatie ten goede komen.

Hoe snel werkt het?

ProSolution Plus werkt voornamelijk op de lange termijn omdat het middel natuurlijke bestanddelen bevat waarvoor het lichaam de tijd nodig heeft om de bloedspiegel te verhogen. Het effect van ProSolution Plus op de bloeddoorstroming wordt evenwel al na één pil merkbaar.

Het is een kuur waarvan we adviseren om ze minstens één tot twee maanden aan te houden voor een goede tot optimale verbetering van de seksuele tevredenheid. Een kuur van drie maanden is meest aangewezen om de volle kracht van deze kuur volledig te ervaren.

Hoe gebruik ik ProSolution Plus?

Neem twee capsules per dag met een glas water, bij voorkeur tijdens de maaltijden en gespreid over de dag. Wij adviseren één ‘s morgens en één ‘s avonds bij de maaltijd.

Is ProSolution Plus legaal?

Jazeker, ProSolution Plus is een kuur tegen premature ejaculatie met enkel zuiver natuurlijke bestanddelen die volstrekt legaal en zonder voorschrift te verkijgen is.

Hoe kan ik veilig bestellen?

Je kan via website de originele doosjes ProSolution Plus bestellen via de winkelpagina. Selecteer het gewenste aantal doosjes en bestel hierna veilig via je meest vertrouwde betalingsmethode.

De verzendkost is op deze website altijd al inbegrepen in de prijs. Doe vervolgens de betaling. De betalingen op deze website worden afgehandeld door Cardpay/Curopayments. Eens je betaling door ons ontvangen sturen wij je bestelling door naar ons magazijn in Canada of het Verenigd Koninkrijk.

Je ontvangt je bestelling vervolgens binnen de 2 à 5 werkdagen thuis in Nederland, Duitsland of België via een private koerier. Een handtekening is vereist bij ontvangst.

Hoe wordt jullie product verzonden?

ProSolution Plus wordt altijd zo discreet mogelijk verzonden in een anonieme witte enveloppe zonder indicatie van de inhoud op de verpakking. Wij verzenden met private koerier (DHL, Fedex, RoyalMail, of andere). Je ontvangt bij je bestelling een traceercode waarmee je op je account-pagina kan nagaan waar je bestelling zich bevindt.

Verzending gebeurt alle werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van betaling. Je ontvangt je bestelling na 2 tot maximaal 5 werkdagen bij je thuis. Voor ontvangst is een handtekening vereist.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending van alle producten op deze website is GRATIS, de kostprijs is inbegrepen in alle prijzen die op deze website worden getoond.

Er kunnen evenwel eventueel extra kosten worden gevraagd bij de inklaring door de douane. Deze kunnen wij nooit voorzien en komen wanneer ze zich voordoen daarom altijd voor rekening van de klant.

Zijn er extra kosten?

Verzending gebeurt uit een magazijn in het Verenigd Koninkrijk of Canada. Daarom kan er bij de inklaring door de douane in sommige gevallen een tax worden berekend op basis van de waarde van de producten die aangegeven is op de declaratie.

Deze kost kan worden aangerekend bij afgifte van de bestelling door de koerier. Deze extra kost is altijd door de klant te betalen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan op deze website makkelijk en veilig online betalen met iDeal, GiroPay, Sofortbanking, Paypal en Bancontact/Mister Cash. Je kan ook makkelijk en veilig betalen met creditcard of overboeken via de bank.

Je wordt doorverwezen naar de beveiligde webpagina’s van CardGate / Curopayments, de betrouwbare Nederlandse operator die de transacties voor deze website afhandelt.

Wat houdt de bedenktermijn in?

De koper heeft een bedenktermijn van twee weken en kan de ongeschonden doosjes binnen veertien (14) dagen na aflevering in zijn oorspronkelijke staat aan ons retourneren. Het aankoopbedrag zal worden terugbetaald op het door de koper opgegeven rekeningnummer. De kosten voor het retourneren van de bestelling/product(en) zijn evenwel voor rekening van de koper.

Ik heb een vraag over mijn bestelling?

Heb je een vraag over jouw bestelling dan kan je ons bereiken via de contact pagina. Op weekdagen wordt je bericht binnen maximaal 24 uur beantwoord.

Website

Deze website verkoopt zelf geen producten maar uw aankoop van ProSolution Plus wordt via deze website gefaciliteerd bij Leading Edge Herbals.

Deze website wordt U aangeboden door .

Maatschappelijke zetel :


Contacteer ons

Op deze website gelden volgende Algemene voorwaarden.