Potentie en Stamina

ProSolution Plus™ is een libido stimulerend voedingssupplement dat een aantoonbaar effect heeft op de verbetering van de erectie; en op een vermindering van de kans op vroegtijdig klaarkomen. Het is een potentiepil die met een klinisch bewezen invloed op de seksuele prestaties en de frequentie van seksuele activiteit bij de man.

Verbetert je uithoudingsvermogen

Mannen van over de hele wereld hebben baat bij onze formule omdat het de viriliteit verhoogt met één van de meest moderne samenstelling van natuurlijke ingrediënten die op dit moment op de markt zijn. Het verhoogt niet alleen het uithoudingsvermogen, de seksuele gezondheid en het seksuele welbehagen maar het vermeerdert daarmee ook je zelfvertrouwen in bed, én de tevredenheid van je partner.

Omdat er op de effecten van deze pil klinische studies werden gericht, kunnen wij aantonen dat deze pil bij de meeste mannen ook effectief werkt.

Klinisch aangetoonde resultaten

Enkele resultaten, afkomstig uit klinisch onderzoek dat werd uitgevoerd naar de formule van ProSolution Plus:

    • – 64% verbetering in premature ejaculatie
    • – 67% verbetering van de hardheid van een erectie
    • – 48% verbetering van het seksuele uithoudingsvermogen
        – 78% verbetering van de seksuele voldoening

De conclusie van het onderzoek is een opmerkelijke verbetering van maar liefst 67% van de mogelijkheid tot het bekomen van een erectie, ook bij mannen met lichte tot matige erectieproblemen. Deze natuurlijke pil kan op termijn de noodzaak voor het nemen van echte medicijnen tegen erectiestoornissen wegnemen.

Bekijk hier de klinische studie in .pdf formaat

Gecombineerde eigenschappen

ProSolution Plus heeft de unieke eigenschap die de meeste andere natuurlijke libido stimulerende supplementen niet hebben. Het is een potentiepil waar klinisch onderzoek naar werd gedaan, en een erectiepil die de kans op vroegtijdig klaarkomen vermindert.

Bekijk zelf hoe de resultaten van een klinische studie over ons product een stijging van 78% van de seksuele bevrediging laten zien in onderstaande grafiek:

 

seksuele tevredenheid 78% omhoog
 

Minder kans op vroegtijdig klaarkomen

Het wordt nog beter, want ProSolution Plus™ is een effectief middel om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan. Er kon een significante verbetering van met maar liefst 67% op het seksuele uithoudingsvermogen worden bewezen. Het effect is dat mannen langer van seks kunnen genieten dankzij de unieke formule.

Prosolution Plus is een krachtig en natuurlijk voedingssupplement voor mannen die er naar verlangen om hun seksleven te verbeteren en is werkzaam bij mannen van alle leeftijden.

Langer genieten

De Prosolution Plus potentiepil geeft je meer stamina, seks met een hoger bevredigend gevoel achteraf en een grotere potentie en een hoog opgedreven libido. Het kan daarom ook een flinke boost geven aan je seksuele zelfvertrouwen en kan je hele seksuele levensstijl verbeteren. Je zal het merken, deze kuur is dubbel zo goed, omdat je er langer kan van genieten.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat ons #1 mannelijk libido supplement ook jou en je partner zal aanspreken!